Vedetele noastre

Oana Zavoranu, la spital in miez de noapte după ce a înghiţit somnifere

Salvarea la poarta casei în miez de noapte, Oana Zăvoranu desculţă în curtea Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, ţipând ca din gură de şarpe, Pepe speriat şi îngrijorat… din nefericire, e o frântură din viaţa vedetei Kanal D, care pare să fi ajuns la capătul puterilor. Totul, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani.Filmul actiunii01.30. Oana se ceartă cu jurnaliștii. La ieșirea din spital, Oana, desculţă și foarte nervoasă, a avut un schimb de replici cu ziariștii. Ea a fost cu greu potolită de un bun prieten, Daniel Lăzărică.Conform unor surse medicale din cadrul spitalului, Oana Zăvoranu ar fi înghiţit şase-şapte somnifere, fiind aproape inconştientă. Brancardierii au mărturisit pentru cotidianu Click că Oanei i s-au făcut spălături stomacale, pe motiv că a înghiţit mai multe pastile, din cauza cărora a leşinat.Nervos, Pepe a rugat personalul medical şi agenţii de pază să aibă grijă ca presa să nu intre în spital. După ce a ieşit de la camera de gardă, agenţii de pază au ţinut liftul blocat zece minute. Simultan, unul dintre paznici i-a transmis lui Pepe să aducă maşina la uşa principală.Prietenii ei au ascuns-o imediat într-o maşină. Vedeta nu a rezistat însă mult şi a ieşit desculţă, ca să se certe cu câţiva reporteri de la un post de televiziune.

Să fi fost vorba despre o nouă tentativă de sinucidere a vedetei? Oana neagă acest scenariu.“Am luat o pastilă, să adorm”
Contactată telefonic, ea ne-a prezentat propria variantă: “Ieri (n.r. luni) m-am simţit foarte rău. Am luat o pastilă, să adorm. Pepe, când a ajuns acasă, s-a speriat şi a sunat la Salvare. Le-a spus să trimită un medic, pentru că i se pare că soţia lui nu se simte bine. Am fost la medic şi mi-a spus că e din cauza oboselii şi că trebuie s-o iau mai uşor. Mi-au dat şi un calciu. Acum sunt bine. Mă duc la Antena 1 să-mi serbez ziua de naştere”, a declarat ieri Oana, în jurul prânzului.

Related posts

Oana Roman: “Modelul meu este Petre Roman”

admin

Mădălin Voicu: “Naomi va ajunge un nimic! Nu are obraz”

admin

Mariana Roşca: „Dacă lui Irinel nu-i place de mine înseamnă că-i plac bărbaţii”

admin

Leave a Comment