Tabloid

Iulian Canaf are doi copii şi are tonetă în piaţă

Iulian Canaf are tonetă în piaţă! Şi-a botezat câinele Jimi Hendrix!.

Iulian Canaf are 38 de ani, e din Iasi, are un câine pe care îl cheama Jimi Hendrix si o familie de care e mândru. Si-a botezat fiul cel mic, de 1 an si 5 luni, Davis Hammond, dupa jazzmanul Miles Davis si celebra orga Hammond.El i-a cumparat micutului si un set de tobe: “Cânta si el de nebun prin casa. I-am luat tobe, dar vreau sa faca carte. Sa învete, pentru ca nu poti trai din muzica”, spune cântaretul, care mai are un baiat, Iulian, de 15 ani. Peretii ……cancan.ro

Iulian Canaf: “Brusc, am devenit extrem de căutat”.

Iulian Canaf s-a facut remarcat, iar de curând a cântat la petrecerea data de ziua Adelinei Chivu. Iulian a fost eliminat în semifinala concursului de la PRO TV, dar va munci în continuare pentru a-si face un nume în muzica. Cu toate acestea, nu vrea sa se mute în Bucuresti. ‘Brusc, am devenit extrem de cautat, iar asta – recunosc – ma flateaza, dar nu vreau sa-mi neglijez nici familia, de aceea trebuie sa analizez cu multa atentie ce voi face în ……cancan.ro

Ia-l pe Iulian Canaf la tine acasă! Nu pe jos, ci cu Blues Mobilul!

Iulian Canaf poate să-ţi stea la dispoziţie oricând, zi şi noapte. Să îţi cânte şi să te încânte la……libertatea.ro

Iulian Canaf are aplicatie pentru iPhone

 

Unul dintre semifinalistii emisiunii Vocea Romaniei, Iulia Canaf, si-a lansat aplicatie pentru iPhone. El se alatura astfel si altor cantareti romani care au decis sa isi faca aplicatii pentru smartphones pentru a fi in permanent in contact cu fanii.

 

Canaf, component al proiectului Sean Jay Dee, a lansat aplicatia pentru iPhone, disponibila gratuit in iTunes, pentru telefoanele cu iOS minim 4.0. Aplicatia contine muzica, videoclipuri si imagini cu Canaf, dar si ultimele stiri si programul concertelor lui si al proiectului Sean Jay Dee feat. Excentric. 

Iulian Canaf a participat la prima editie a emisiunii-concurs Vocea Romaniei, aflandu-se in echipa antrenata de Loredana. El a fost eliminat chiar in semifinala, reprezentatul Loredanei ramas in concurs fiind Dragos Chircu, de altfel, unul dintre favoritii de la Vocea Romaniei.

Un alt cantaret roman care a lansat recent aplicatie pentru iPhone, iPad si Android este Daniel Lazar, tot concurent la Vocea Romaniei.

Prima editie a concursului a fost castigata de Stefan Stan,al carui mentor a fost Smiley.

Ce ziceti, vi se pare o idee buna lansarea de asemenea aplicatii?

…monden.info

 

Related posts

Andra a găsit numele celui de-al doilea copil

admin

Andreea Raicu se simte fericită

admin

Luis Lazarus s-a trezit cu maşina spartă şi actele furate

admin

Leave a Comment