Vedetele noastre

Mutu isi face pensiune in Italia

Adrian Mutu a demonstrat ca nu este numai un bun fotbalist , ci si un apreciat om de afaceri.Dupa ce si-a lansat vinul “ Zece ”, tricourile inscriptionate cu un diamant, internationalul roman merge mai departe.Vazand ca brandul Adrian Mutu se vinde foarte bine in Italia, Briliantul impreuna cu asociatul sau, Paoli Filippo, au decis sa patrunda si pe piata alimentara din Italia, lansand acum cateva luni un nou produs de succes:uleiul de masline “Il Dieci”.Se pare ca Adrian&Paoli nu se opresc aici.Au cumparat o plantatie de maslini, situata in regiunea Prato, intr-o comuna numita Carimignano, aflata la doar 20 km distanta de Florenta.Acolo, ei si-au amenajat si o pensiune, cu cinci camere , doua apartamente si un restaurant.

Prietenul lui Mutu, Paoli a declarat in exclusivitate pentru http://www.mutu10.blogspot.com/ ca: „Uleiul este fabricat în comuna Carmignano şi este un produs al firmei mele, care se numeşte Sottotono. Această companie o aveam de dinainte, Adrian Mutu nu a cumpărat-o de la mine, ci suntem asociaţi. În plus, el este şi imaginea produselor firmei mele.Souvenir Clubbing merge foarte bine, pentru că hainele sunt pe gustul oamenilor.. Cât despre pensiune, ea va fi gata până la sfârşitul lunii mai şi va avea cinci camere, două aprtamente şi un restaurant.”

Paoli a vorbit si despre posibilul transfer al lui Mutu in Germania.Italianul a spus ca : „Adrian isi va incheia cariera la Fiorentina”, astfel spulberand speculatiile privind un posibil transfer al lui Mutu.

www.mutu10.blogspot.com

Related posts

Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Dani Oţil

admin

Ginecologul Adrianei Bahmuţeanu putea evita moartea copilului

admin

Uite-o pe OTV-ista Madalina Radu cu penis!

admin

Leave a Comment