Travel

Oferte de vacanta cu mega discounturi, la Târgul de Turism (foto)

Târgul de Turism din București a dat startul la cele mai ieftine oferte de vacanta. Zeci de agenții își promovează, zilele acestea, în cadrul expoziției de la Romexpo, cele mai noi și tentante oferte de vacanta în străinătate.

 

Iar ediția acesta, Târgul de Turism s-a transformat într-o adevărata tombolă. Fiecare stand te ademenește cu o gratuitate, pentru a-ți prezenta oferte de vacanta, poate chiar și la jumătate de preț.

 

Iar printre cele mai atractive agenții de turism se află: NeoTour, AllTur, Europa Travel, Christian Tour, Alsero și lista poate continua.

 

Eugen Gruescu, patronul agenția de turism NeoTour, are oferte de vacante la prețuri mici în Nei Pori si o mare tombola cu premiu un sejur gratuit tot la Nei Pori – Grecia.

 

Liviu Cârstea, patronul agenției AllTur, are oferte de vacanta in Bulgaria… cu bonusuri. Puteți beneficia de un sejur gratuit în Costa Brava, la achiziționarea unei vacanțe în Bulgaria.

 

Dacă vrei o vacanță în Grecia, Teodor Călimănescu, patronul agenției Europa Travel, prezintă noi destinații: Insula Skiathos (de la 229 ron) și Insula Kefalonia (de la379 ron).

 

Ali Onder, patronul agenției Alsero Tur, unul dintre marii touroperatori din Turcia, ofera cele mai mici preturi pentru cei ce vor sa mearga in Kusadasi si Marmaris.Christian Tour nu se mai complca cu destinatii, locatii, perioade…. Vine direct cu discounturi de 40% la toate ofertele de vacanta, pe toată perioada târgului sau cu cel mai mic pret din expozitie: cazare la hotel si transport cu avionul de numai 118 euro.

 

De asemenea, Vangelis Avanidis, proprietarul hotelurilor Orea Eleni și Orea Eleni Palace și patronul agenției HTS, are oferte de vacanta în Paralia Katerini, tot la prețuri mini, ca doar sunt hotelurile lui.

 

Mega discount-urile la oferte de vacanta țin pe întreaga perioada a târgului, care se va încheia duminică, 18 martie.

Related posts

Astăzi s-a deschis Water Park Otopeni! (foto)

admin

Paris, Londra, Milano sau croaziera – vacanta este mult mai ieftina dupa Sarbatori

admin

Cele mai fascinante insule exotice pe care ai putea să le vizitezi (foto)

admin

Leave a Comment