Vedete

VIȚA DE VIE, în turneu national cu Acustic

 

Adrian Despot și colegii săi de scenă vor parcurge un nou traseu al turneului național ce marchează celebrarea celor 15 de activitate.

 

„Vița de Vie Acustic”, urmează a fi prezentat în 12 dintre cele mai importante orașe ale țării.

 

Turneul “Vița de Vie Acustic” va debuta pe 30 octombrie la Centrul Cultural Reduta din Brașov, și se va încheia în luna decembrie la București cu un party festiv incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni și colegi din industria muzicală românească.

 

După reprezentația de la Brașov, membrii trupei Vița de Vie vor cânta melodii de succes, transpuse într-o manieră inedită pe instrumente reci.

 

”Visele”, ”Vinolamine”, ”Liber”, Basul și cu toba mare”, ”Ce contează” sau ” Praf de stele” sunt doar câteva dintre piesele reorchestrate în variante acustice ce vor răsuna timp de aproximativ două ore pe scenele sălilor de spectacol din:

 

Sibiu (3 Noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor);Oradea (5 Noiembrie, Teatru de Stat);Cluj (6 Noiembrie, Casa de Cultură a Studenților);Iași (15 Noiembrie, Casa de Cultură a Studenților);Suceava (16 Noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor);Bacău (19 Noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor);Galați ( 21 Noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor);Târgu-Mureș (24 Noiembrie, Palatul Culturii);Constanța (1 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor);Craiova (10 decembrie, Teatrul Național “Marin Sorescu”);București (20 decembrie, Turbohalle).

 

Începând de luni, 8 octombrie, biletele pentru concertele din cadrul turneului ”Vița de Vie Acustic”, vor putea fi achiziționate din rețeaua Eventim. 

Related posts

Mircea Badea s-a dezbrăcat în direct la Neaţa (video)

admin

Mihaela Rădulescu îi ia locul lui Dani Oţil la „Neaţa”

admin

Laurette se mărită!

admin

Leave a Comment