Vedetele noastre

Radu Mazăre, show de striptease pe litoral (poze)

Daca la inceputul serii, Radu Mazare are pe el camasa, pantalonii si slapii, dupa cateva ore de petrecere in compania brazilienilor, Mazare ramane doar in pantaloni. Verzi, bineinteles, ca doar este o culoare reprezentativa pentru… Brazilia.

 

Cum incep primele acorduri de muzica latino, cantata de o formatie… ati ghicit: sud-americana, Radu Mazare uita de Primarie, de kite, de masinile de epoca, de razboiul cu D.N.A., cu Basescu, de uniforma de nazist, de Nicusor Constantinescu, de Gabi „Gingirica” Stan, chiar si de vestitul trabuc si se dezlantuie…Chiar daca ii mai trebuie putin bronz sa aduca cu locuitorii de pe Copacabana, Radu mamii nu se da in laturi sa cante si sa danseze, alaturi de brazilieni stimulat de muzica, fete frumoase si, din cate au spus cei care au fost acolo, de cunoscuta bautura braziliana caipirinha.

 

Cu miscari lascive, obtinute, probabil, cand se da cu kite-ul pe mare in bataia vantului, Mazare face si un mic striptease in fata audientei innebunite de fizicul „bestial” al primarului, scrie uups.ro. Show-ul continua cu dansuri din ce in ce mai sexy determinate si de cantitatea considerabila de alcool consumata, dupa cum ne-au povestit cei care au asistat la „comedia braziliana”. Spectacolul a fost urmărit de presedintele P.S.D., Mircea Geoana, si presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea.

 

Related posts

Andreea Mantea şi Andrei Ţîrdea s-au despărţit!

admin

Băieţelul Dianei Munteanu a fost botezat ieri (poze)

admin

Cântăreaţa Inna, salvată de la înec!

admin

Leave a Comment