Tabloid

Iată cât de fierbinte e bulgăroaica din Sahara!

Sahara – I Wonder Why (videoclip)

 

 Sahara a lansat un nou videoclip pe contul oficial de youtube al lui Costi Ionita, cel care a descoperit-o si care ii este producator. Blonda Andrea arata, cum ne-am obisnuit intr-un mare fel, in videoclipul piesei “I Wonder Why”.

 

Piesa “I Wonder Why” este produsa de Costi, iar videoclipul este unul bine regizat, are exact ce ii trebuie. Din pacate nu se cunosc foarte multe detalii despre filmari, vom reveni cu ele imediat cum le aflam, insa merita sa urmaresti clipul de mai jos, pentru a-ti incepe saptamana bine :).

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Eu ma abtin de la prea multe comentarii, mai dau un play la clip, ca Andrea arata excelent, la fel cum arata in toate clipurile de pana acum. Ce parere ai de piesa? Videoclipul ti se mare mai reusit decat ultimul lansat, la colaborarea cu Shaggy?

…monden.info

 

Videoclip nou: Sahara – “I wonder why”

Dupa mega-succesul piesei “Champagne”, care a ajuns şi în Statele Unite ale Americii, Costi Ionita lanseaza un nou videoclip impreuna cu colega sa de trupa – Sahara – Andreva Teodora.…ciao.ro

Deşertul e mic copil! Iată cât de fierbinte e bulgăroaica din Sahara!

Vorbesc despre Andreva Teodora, o altă descoperire a lui Costiţă Ioniţă, şi trupa cu nume de deşert. Nu mă aşteptam ca manelistul din Constanţa să renunţe la genul muzical (dacă îl pot numi aşa) care l-a consacrat dar bine a făcut! De când s-a făcut descoperitor de bunăciuni talente feminine şi a dat-o pe dance şi featuring-uri […]…rimel.ro

Related posts

Bianca Drăgușanu i-a făcut un cadou extravagant lui Cristea

admin

Diana Dumitrescu, cu bicicleta prin parc alături de soțul ei

admin

Delia Matache, schimbare radicală de look

admin

Leave a Comment