Vedetele noastre

Florin Piersic: “Gheorghe Dinica nu pleaca!” (video)

Cristian Brancu i-a dedicat maestrului Gheorghe Dinica ediţade marţi a emisiunii „Agentul VIP”.Marele actor s-a stins din viata marti, 10 noiembrie, la varsta de 75 de ani, vestea cazand ca un fulger peste toti cei care l-au iubit si s-au bucurat de prezenta sa pe scena.
“Ce m-a miscat si m-a si apropiat foarte mult de el a fost starea lui de naturalete si sinceritate care te lasa mut. Stia sa planga si sa rada frumos”, si-a adus aminte Madalin Voicu, cu lacrimi in ochi.“Cand am aflat vestea am simtit ca tot sangele din cap mi se duce in picioare. Dar el nu pleaca de fapt. Unde sa se duca fara noi?”, a reactionat la randul sau Florin Piersic, cu glasul gatuit de emotie.

Intr-adevar cuvintele sunt de prisos, parand a fi goale de continut in fata eternitatii careia ii apartine, de acum inainte, maestrul Gheorghe Dinica, informează Antena2.Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu marelui actor o pot face incepand de miercuri, la Biserica Icoanei, locul unde trupul neinsufletit al artistului va fi depus pana vineri. 

 

Related posts

Gina Pistol a dat luxul pe un apartament din Ferentari

admin

Cosmina Păsărin a refuzat „viaţa în junglă” de frica… ţânţarilor

admin

Misterul sanului dezgolit al Iuliei Vantur a fost elucidat

admin

Leave a Comment