Sexy cuplu

Patru cazuri când trebuie să eviţi o aventură…

Nu orice gând păcătos trebuie să se transforme subit în aventură. Uneori este mai bine să gândeşti înainte de a ceda primului impuls. Iată câteva cazuri în nu ar trebui să cedezi tentaţiei!El nu este liber!

Cel mai decent lucru pe care ai putea să-l faci dacă el are deja o relaţie oficială ar fi să te retragi, chiar dacă simţi că nu-ţi mai poţi controla sentimentele. Dacă el doreşte să-şi părăsească partenera, lasă-l să facă asta fără a te implica în vreun fel până când nu eşti convinsă că e liber şi că ruperea relaţiei nu va fi pusă pe seama ta.Tu nu eşti liberă!

Va trebui să te întrebi la modul foarte serios dacă vrei să rămâi cu actualul iubit sau eşti cu adevărat îndrăgostită de celălalt. Dacă între voi nu este decât atracţie fizică, e păcat să renunţi la o relaţie care funcţionează foarte bine. E important să alegi corect persoana cu care vrei să rămâi.Sunteţi cei mai buni prieteni!

Atracţia fizică poate apărea din senin pentru cel mai bun prieten al tău şi e posibil ca amândoi să cedaţi tentaţiei. Dacă era de fapt un sentiment de iubire care mocnea, nu e nici o problemă! Dacă, în schimb, a fost doar o chestie de moment, e foarte important să treceţi peste ceea ce s-a întâmplat şi să trataţi problema cu maturitate. E posibil să fie nevoie de tmp, pentru că amândoi vă veţi simţi oarecum ciudat după aceea, dar, cu puţin efort, lucrurile se pot rezolva.Este şeful tău!

A avea relaţii cu persoane cu care lucrezi nu este indicat sub nici o formă, indiferent de ce bonus ar aduce salariului tău o asemenea aventură, scrie acasatv.ro. Există şi reversul medaliei, astfel că e posibil să pierzi un loc de muncă unde chiar te simţi bine, chiar dacă modul în care lucrezi nu le-ar da motive angajatorilor să te concendieze.

 

Related posts

Sfaturi pentru a începe o “relatie deschisa”

admin

Ce trebuie sa stii despre barbati

admin

Naomi Campbell, Claudia Schiffer si Eva Herzigova s-au dezbrăcat pentru D&G

admin

Leave a Comment