Sexy cuplu

Lucruri pe care iubitul tău nu trebuie sa le afle despre fostul

Orice persoană la începutul unei relaţii are anumite curiozităţi. Vrei să îi cunoşti obiceiurile, dorinţele, gusturile şi, de ce nu, relaţiile anterioare. Este un mijloc eficient de a afla ce trebuie şi ce nu trebuie să faci pentru a-i cuceri inima.Cu toate acestea, evită să intri în detalii când vine vorba despre fostele tale relaţii amoroase. Chiar daca actualul tau prieten se arata interesat de fostele tale iubiri, ba chiar insista sa ii dai anumite detalii, tu trebuie sa ramai ferma pe pozitii! Unele lucruri nu se spun, si cu asta basta!1. Nu ii spune iubitului tau ca ex-ul ti-a frant inima!


Asta e, unele relatii nu sunt facute sa dureze la nesfarsit, dar nu incerca sa obtii vreo consolare, sa plangi pe umarul lui fiindca ai fost sedusa si abandonata in trecut. Fa tot posibilul sa te concentrezi pe relatia pe care o ai si sa traiesti in prezent!2. “Am mai fost in locul asta cu el”.


Oh, come on! Daca toti trei sunteti din acelasi oras, e imposibil sa mergeti numai si numai in locuri diferite, unde sa nu fi pus piciorul pe cand te iubeai cu celalalt. Cel mai bine, prefa-te ca nu ai fost nicaieri, niciodata, cu fostul. Daca, insa, tot te mananca limba, mai bine spune-i ca parca ai mai fost tu odata in restaurantul asta, dar nu iti mai aduci aminte cand. O sa prinda din zbor ce vrei tu sa zici, dar nu ii da mai multe detalii. Amintirile ar face bine sa stea inchise intr-o camaruta departe, daca tii la noua ta relatie!3. “Ce amuzant era el!”

Baietii adora sa isi faca iubitele sa rada, sa se simta bine, insa fiecare dintre ei – fara exceptie! – crede ca El este cel mai haios, cel mai nostim etc. Asa ca nu ii rani sentimentele laudandu-l in fata lui pe fostul tau prieten!4. “Era grozav/jalnic in pat”.

Sexul cu altcineva este intotdeauna un subiect delicat spre exploziv. Daca crezi ca iubi al tau abia asteapta sa il critici pe fostul si sa ii dai amanunte despre cat de prost se descurca in dormitor, te inseli amarnic. Nu, nu vrea sa auda nimic despre aventurile tale sexuale din trecut, nici daca insista zile si nopti la rand sa ii spui ceva. Mai bine fii diplomata si raspunde-i ca ati avut si momente bune si rele.

Related posts

Sfaturi pentru o partidă de sex pasional cu iubitul

admin

Vrei sa scapi de el? Propune-i sex in trei

admin

Sfaturi pentru a începe o “relatie deschisa”

admin

Leave a Comment