Cotidian

Nicusor Dan: „Va fi o cheltuire inutila a 2 milioane lei”

Nicusor Dan a vorbit despre proiectul Primariei Capitalei de testare a bucurestenilor pentru coronavirus.

„Administrația Firea continuă să acopere spațiul public cu gesturi de imagine fără acoperire în realitate. În 10 aprilie anunța că va testa pentru coronavirus angajații din transportul public, termoficare și servicii sociale. Testarea nu a avut loc, deși a trecut o lună de atunci.

Mai mulți angajați din STB sunt în momentul de față infectați cu coronavirus. Primarul Firea vine și propune astăzi un proiect de testare a 11.000 bucureșteni, pe principiul “primul venit, primul servit”. Probabil este din nou un gest de imagine, fără urmare în realitate, așa cum au fost precedentele două inițiative cu același obiect. Dacă va fi realizat în această formă, va fi o cheltuire inutilă a 2 milioane lei, rezultatul testării neavând nici relevanță științifică (pentru a fundamenta politici publice), nici vreun folos practic.

Îi cer Gabrielei Firea să acționeze în criza coronavirusului cu responsabilitate față de angajații din subordine aflați în contact direct cu publicul și în pericol de a fi contaminați: medici, șoferii din transportul public, angajații din serviciile sociale”, a declarat Nicusor Dan.

Related posts

Începe Bacalaureatul! Peste110.000 de elevi la examen

admin

Minora „violată” de la “Jean Monnet” își făcea poze provocatoare (foto)

admin

Cod galben de ger! Ne aşteaptă temperaturi de până la -25 grade Celsius

admin

Leave a Comment