Vedetele noastre

Oana Zavoranu a rezolvat problema cu Pepe: Tu crezi ce vezi sau crezi ce iti spun eu?

Dupa ce Oana Zavoranu a fost surprinsa de paparazzi cotidianului libertatea “pupandu-se” cu un amic in masina, Pepe s-a simtit lezat in orgoliul lui de sot si a sarit la atac. Asta se intampla acum ceva zile. Intre timp, tot sotul deranjat s-a mai gandit un pic, probabil a avut si ceva discutii cu consoarta si… stupoare: ameninţările pentru bărbatul din maşina Oanei au fost doar o farsă. Sau, cel putin asa incearca Pepe sa ne convinga.Pepe: «Am eu grijă de bărbatul din maşina Oanei»
Fotografiile apărute in Libertatea de ieri, care o prezentau pe Oana Zăvoranu in braţele jurnalistului Horaţiu Tudor, in maşina vedetei, par să-l fi deranjat pe soţul vedetei, Pepe. Interpretul a intrat ieri prin telefon la Antena 1, în cadrul emisiunii “Acces direct”, acolo unde se afla prezent şi Horaţiu: “Îţi promit că lucrurile nu se vor opri aici”. Contactat de Libertatea, Pepe ne-a declarat, mai în glumă, mai în serios: ”Am eu grijă de bărbatul din maşina Oanei”.Pepe: «Am vrut să-l sperii»
Răsturnare de situaţie in cazul fotografiilor cu Oana Zăvoranu şi misteriosul bărbat aflat in maşina ei. După ce, acum două zile, Pepe a intrat în direct la emisiunea lui Mădălin Ionescu şi l-a ameninţat pe “împricinatul” Horaţiu Tudor, mai în glumă, mai în serios că o să aibă grijă de el, totul s-a dovedit a fi o farsă. “Eu îl ştiu pe Horaţiu, însă am vrut să-l sperii puţin, aşa că m-am prefăcut supărat la telefon. Sper ca Horaţiu să nu se supere prea tare de gluma noastră”, a declarat ieri Pepe pentru libertatea.Asadar, care o fi adevarul din spatele pupaturilor si al declaratiilor, doar cei trei protagonisti il stiu (sau doar doi dintre ei – Oana si Horatiu). Noi nu putem decat sa ii urmarim si sa va tinem la curent.

Related posts

Gabi Jugaru, cu maşina-n Dâmboviţa

admin

Adelina Chivu şi-a scos fetiţa la terasă

admin

Diana Dumitrescu a izbucnit în lacrimi la cununie (poze)

admin

Leave a Comment