Vedete

Nikita, arestata, batuta de politie si cu copilul luat de autoritatile din Spania

Plecata pentru un trai mai bun Nikita, pe numele ei real Mihaela Ispas, a fost arestata zilele trecute in Spania! Blonda de 36 de ani a fost retinuta de oamenii legii si aruncata in spatele gratiilor.Nikita: “Ajutati-ma! M-au batut in sectia de politie!”

Amanuntele sunt de-a dreptul socante despre ceea ce a patit Nikita in Malaga, localitate in care a fost retinuta. In momentul in care a fost arestata, Nikitei i-a fost luat copilul si plasat in custodia statului spaniol. Mai mult, la sectie, romanca a primit o bataie sora cu moartea de la oamenii legii.“Ajutati-ma, mi-au luat copilul! M-au batut la sectie si mi-au luat copilul. Un politist si o politista m-au batut!”, a declarat Nikita, in exclusivitate, pentru stl.roCosmarul Mihaelei este cu atat mai tulburator cu cat, spune ea, cu greu poate intelege ceea ce i se intampla.

“Nu stiu o boaba de spaniola. Au venit niste femei, aveau niste condici, cred ca sunt martore sau nu stiu ce. Mi-au pus la dispozitie un avocat din oficiu, dar nu inteleg ce se petrece! Sunt a nimanui aici!”, a mai declarat, plangand, Mihaela Ispas.

Related posts

Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Botezatu? (poze)

admin

Bianca Drăgușanu riscă să fie concediată de la Capatos

admin

Soţul Nicoletei Luciu este mai sărac cu 10 milioane de euro

admin

Leave a Comment