Vedete

Asistenta medicala, care a ingrijit-o pe Kate Middleton, s-a sinucis

O asistenta medicala a spitalului King Edward VII, care a cazut victima unei farse făcute de un post de radio australian, a fost găsită fără suflare în apropierea spitalului, informează BBC Online. 

 

Pe 5 decembrie, la o zi după ce Kate Middleton fusese internată în spitalul King Edward VII, doi prezentatori de radio australieni au sunat la spital, dându-se drept Regina Marii Britanii și Prințul Charles.

 

Au sunat la spitalul londonez, unde le-a răspuns o asistentă care lucra în noaptea respectivă ca recepționară. Prezentatoarea australiană s-a prezentat ca fiind Regina Marii Britanii și a cerut să vorbească cu Kate Middleton.

 

Nebănuind nimic, recepționera britanică le-a făcut imediat australienilor legătură cu una dintre asistentele care s-a ocupat în mod direct de Ducesa de Cambridge, crâzând că la celălalt capăt al firului se afla într-adevăr Regina Elisabeta a II-a.

 

Reprezentanții spitalului King Edward VII au recunoscut că întreaga convorbire a fost reală, dar a catalogat-o drept o farsă prosteasca, anunta Realitatea.net.

 

Două zile mai târziu, vineri, asistenta care a răspuns inițial la telefonul australienilor, Jacintha Saldanha, a fost găsită moartă în apropierea locului său de muncă. Tabloidele britanice speculeaza ca femeia s-a sinucis.

Related posts

Natalia Mateuţ vrea să fie pupăza Adrianei Bahmuţeanu

admin

Sylvie a lansat noul single “Get in” (video)

admin

Schioarea Asli Nemutlu a murit in timpul unui antrenament

admin

Leave a Comment