Tabloid

Smiley este dependent de o femeie

Smiley – Vezi cine este cea care ştie tot ce mişcă în casa artistului de la Cernica!.

Casa artistului de la Cernica a ramas pe mâini bune. Mama lui Smiley, Ioana Maria, vine acum la vila fiului sau pentru a se ocupa de treburile gospodaresti, dar mai ales pentru a-i pregati baiatului ei bunatatile cu care l-a obisnuit.Femeia, care lucreaza ca desenator-proiectant la Institutul de Cercetare si Amenajari Silvice Arges, a fost fotografiata recent de paparazzi Ciao! într-una dintre vizitele pe care le face tot mai des la Cernica. Dupa ce i-a gatit si spalat fiului ei, ……cancan.ro

Smiley: “Mă bucur că artiştii români nu mai sunt axaţi pe un singur stil”.

“Vorbesc puTin în perioada asta. Tocmai am ieSit dintr-o pauza totala de doua saptamâni. E mai dificil sa vorbesc decât sa cânt. Cu cântatul n-am probleme, cu vorbitul am. Ma bucur mult ca s-a mai diversificat muzica la radio Si la TV, ma bucur ca artiStii români au început sa nu mai fie axaTi pe un singur stil. Îmi plac toate stilurile de muzica daca sunt facute bine Si cu gust. Acum e un echilibru între genurile muzicale”, a spus ……cancan.ro

Smiley si Alex Velea feat. Don Baxter – Cai verzi pe pereti (single nou)

 

Avem prima inregistrare HD a versiunii live a noului single Smiley, Alex Velea si Don Baxter! “Cai verzi pe pereti” a fost cel mai apreciat show de la Media Music Awards iar acum o ascultam in premiera mai jos!

 

Eram la soundcheck in Sibiu, ma indreptam spre Piata Mare de unde rasunau “La-La-La”-uri din vocea lui Smiley. Alaturi de el pe scena erau Alex Velea si Don Baxter, tovarasii si fratii lui de la HaHaHa Production. Dupa primul refren mi-am dat seama ca va fi un mare hit, e genul ala de melodie care-ti ramane in cap, e usor de fredonat si are o linie melodica prietenoasa.

Smiley a facut un super-show pe “Cai verzi pe pereti” cu trupa live si cu proiectii de lasere pe toti peretii din piata. A fost un lucru cool ca s-a gandit sa foloseasca toata piata din Sibiu si sa proiecteze smiley-uri, cai verzi pe pereti si LA-LA-LA-uri. Un entertainer face mai mult decat sa stea pe scena si sa cante o piesa si asta e unul din motivele pentru care l-am nominalizat pe Andrei sa urce pe scena Media Music Awards 2012!

PLAY!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Cei trei crai de la HaHaHa Production au mai avut un smash-hit impreuna prin “Am bani de dat”, o piesa pe care au interpretat-o si la Media Music Awards – vezi AICI poze din cadrul evenimentului unde Smiley a castigat Best Pop pentru difuzarile nenumarate pe care le-a avut in ultimul an la radio.

“Cai verzi pe pereti” este al doilea single promovat de pe noul album Smiley ce va fi lansat in curand. Primul a fost “Dead Man Walking” si a prins foarte bine vara asta in cluburi, la terase si la radio.

Ce zici, intra pe repeat?

…monden.info

 

Related posts

Adriana Bahmuţeanu despre sechestrarea de la televiziune

admin

Elena Gheorghe poftește la pepene roșu

admin

Răzvan Simion a mers în vacanță la munte în România

admin

Leave a Comment