Vedete

A trecut un an de la moartea lui Steve Jobs

„Trebuie să ai curajul să îţi asculţi inima. Nu trăi visurile altora” obișnuia să spună Steve Jobs. Bărbatul care a reuşit să schimbe lumea şi modul în care oamenii îmbrăţişează tehnologia. Totul pentru că şi-a dus la îndeplinire visurile.

Care sunt cele mai importante puncte din cariera lui:Pe 1 aprilie 1976, Jobs, Wozniak şi Ron Wayne fondează Apple. Wayne, care lucrase la Atari împreună cu Jobs, a renunţat la participaţia de 10% din acţiunile Apple cu două săptămâni mai târziu.

La 16 aprilie 1976, Wozniak şi Jobs au lansat Apple II, care a devenit unul dintre primele computere personale de succes, scrie Antena3.ro.

Pe 12 decembrie 1980, Apple s-a listat la un preţ de 22 de dolari pe acţiune. Apple a închis miercuri la New York la 378,25 dolari pe acţiune.

În ianuarie 1984, Apple a anunţat noul computer Macintosh printr-un spot publicitar care a fost difuzat o singură dată, în timpul Super Bowl.

În mai 1998, Apple a lansat iMac, un PC “all-in-one” asamblat într-o carcasă transparentă, cu forme curbe, la un preţ de 1.299 de dolari.

Pe 23 octombrie 2001, Apple a introdus iPod, primul player portabil de muzică care putea stoaca 1.000 de melodii în format MP3.

În octombrie 2003, Jobs este diagnosticat cu o formă rară de cancer, care afectează pancreasul, şi încearcă să se trateze printr-o dietă specială, pentru a evita operaţia

Pe 1 august 2004, Jobs, în vârstă de 49 de ani, a anunţat pentru prima dată public că are cancer.

La 9 ianuarie 2007, Jobs a lansat într-un eveniment spectaculos la Macworld noul iPhone, anunţând totodată că Apple scoate cuvântul “Computer” din denumirea companiei.

La 27 ianuarie 2010, Jobs a lansat iPad. Tableta s-a vândut în 7,3 milioane de exemplare în primul trimestru de la apariţie.

Pe 24 august 2011, Jobs demisionează din funcţia de director general al Apple, predându-i funcţia lui Tim Cook şi preluând titlul de preşedinte al companiei.Pe 5 octombrie 2011, Apple anunţă moartea lui Steve Jobs. 

Related posts

Ilinca Vandici cedează psihic din cauza unei farse (video)

admin

Marina Dina şi verisoara lui N’Doye revin în modelling

admin

Adelina Pestrițu, filmată făcând sex în toaleta unui club

admin

Leave a Comment