Vedetele noastre

Sora lui Adrian Mutu i-a taiat moţul lui Reghe jr

 Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf i-au şi tăiat duminică moţul fiului lor. Evenimentul a avut loc la restaurantul „Dolce Vita” din Snagov, printre invitaţi numărându-se Florin Chilian, Iulia şi Mihai Albu, agentul FIFA Florin Manea, directorul sportiv al Rapidului, Nae Manea, dar şi alţi fotbalişti, buni prieteni ai cuplului.„Pentru că Adi Mutu a fost chemat la echipa de club, cea care i-a tăiat moţul a fost sora fotbalistului, Laura. Sunt fericită că a ales de pe tăviţă mingea, pixul şi apoi verigheta. Se spune că va fi un fotbalist deştept şi familist”, a povestit Ana Maria Prodan pentru „ring”.Albu aştepta de la Iulia un băiat


Printre cadourile primite de juniorul Reghecampf s-au numărat un lanţ din aur cu o plachetă pe care e inscripţionat „Prodănel”, primit de la bunica celebră – Ionela Prodan şi o maşinuţă de la Mihai Albu, pe care acesta o cumpărase pentru fiul lui, dar a dăruit-o când a aflat că va avea o fetiţă.

 

„Când a văzut că mama i-a dăruit acea plachetă din aur, mama lui Laur a promis că-i va face şi ea una asemănătoare, dar pe care va inscripţiona «Reghe mic»”, a adăugat Ana Maria Prodan.

 

Related posts

Adriana Bahmuteanu a dezvăluit motivul pentru care Darius Eduard Ioan s-a născut prematur

admin

Carlos Santana concertează azi în România

admin

Natasha s-a dezbracat la Capatos pentru Costin Marculescu (Foto)

admin

Leave a Comment