Vedetele noastre

Bianca Drăguşanu: Cine e blonda despre care Botezatu zice că e a lui?

Pînă să devina Blonda lui Botezatu si, implicit, sa fie cunoscuta de toata tara. Pînă să devoreze portofelele lui Mirco Maschio, Alex Adamescu şi Alin Ionescu. Bianca Drăguşanu, dupa cum ne lumineaza la minte Academia Catavencu, s-a preocupat de portofelul lui Coco Păun şi a cochetat cu modeling-ul, dovadă fiind debutul ei editorial în Libertatea, la pagina 5.Pentru un pumn de Coco… Păun


Venită din Călan, judeţul Hunedoara, cu un stagiu specific de pregătire pentru viaţă (în care orice damă de vocaţie învaţă cum să ţine compania) prin Deva, Hunedoara şi Tîrgu Jiu, don’şoara are un trecut plin de vînătăi sentimentale.Pînă să devoreze portofelele lui Mirco Maschio, Alex Adamescu şi Alin Ionescu, Bianca s-a preocupat de portofelul lui Coco Păun, care nu era nici papagal, nici păun. Ci însuşi capul lumii interlope din Tîrgu Jiu, remarcat prin incendierea unui autoturism aparţinînd fostului şef al Detaşamentului de Intervenţie Rapidă al IJP Gorj, un viol aplicat, într-o pauză de afaceri cam ilegale, unei tinere din oraş şi trei ani de puşcărie (în loc de cinci).

 

În anul de mare angajament 2004, Coco s-a supărat pe Bianca, după ce a aflat că îl uşura de bani fără bunăvoinţa lui, poftind, în paralel, şi la alte cărţi de credit. Drept urmare, i-a aplicat o corecţie financiară, care a trimis-o cu taxiul direct în spitalul judeţean. Episodul s-a lăsat cu o mică plîngere penală care (din motive de siguranţă) s-a stins de la sine. Pentru Bianca, a fost o importantă lecţie de viaţă. Asta a motivat-o să se lase de interlopi şi să treacă la oameni de afaceri adevăraţi: majoritatea bine trecuţi de 50 de ani şi proaspăt debarcaţi din Italia.

 

Un tunning adecvat te poate transforma în „Sexy brutăriţã“


Cu modeling-ul a cochetat mereu, dovadă fiind şi debutul ei editorial în Libertatea, la pagina 5. Numai că atunci era departe de idealele forme fără fond 90-60-90 şi nu avea pe CV nici o operaţie estetică. După ce şi-a primit înapoi papucii de casă de la Mirco Maschio, Bianca a cunoscut deplin un matur om de afaceri în panificaţie. Care, în loc de pîine şi sare, a primit-o în vilă cu o pereche de silicoane pentru sus (sîni) şi alta pentru jos (fese). Dublul eveniment estetic i-a adus porecla de „Sexy brutăriţa“, pe care Bianca a purtat-o cu relativă mîndrie pînă a cunoscut-o, la o prezentare de modă, pe Ramona Gabor.

 

„Sexy brutăriţa“ merge mai departe


Atunci a realizat ce mică e lumea, dar cît de plină de oportunităţi! Călcatul apăsat pe podium i-a scuturat şi ultimul fir de făină de pe haine şi i-a permis să se asocieze cu bărbaţi care miroseau mai bine, a parfum. În 2008, Bianca era selecţionată pentru tradiţionala plimbare pe Mediterana, cu iahtul (doldora de manechine) de la Fashion TV. Cu această ocazie a fost remarcată, puţin mai agresiv, de cineva. Nu spui cine, persoană importantă, fără păr, dar cu nişte probleme în ţară şi ditamai vila la Ibiza.“Sexul în mare” e bine promovat de presa


Se cerea, de urgenţă, un paravan masculin căruia să nu-i pice rău nişte poze aranjate de paparazzi. Or, lui Cătălin Botezatu îi vin întotdeauna mănuşă poveştile care infirmă ceea ce o anumită parte a presei scrie, toată lumea ştie şi numai fraierii cred că nu-i adevărat. În plus, cu ajutorul braţelor epilate ale lui Bote, al zîmbetului cu colagen şi al fotografiilor ghiduşe, Bianca Drăguşanu poate deveni lejer noua prezentatoare a Fashion Week-ului. Aşa încît toată lumea e aproximativ mulţumită.Inclusiv noi, care am elucidat încă o dudă de interes naţional. Am zis „naţional“? Scuzaţi. Rectificăm: „sexual“.

Related posts

Lili Sandu şi-a părăsit impresarul

admin

Show! Monica Columbeanu si Andreea Mantea au devenit rivale

admin

Ramona Gabor regretă că şi-a pus silicoane

admin

Leave a Comment