Sanatate

Autosugestii pozitive la indemana

Iată câteva autosugestii pozitive care te vor ajuta să fii mai fericită, mai liniştită şi mai relaxată! Ziua de azi e cea mai buna pentru a incepe sa-ti folosesti inconstientul cu maximum de eficienta.Chiar dacă nu ne dăm seama, puterea de autosugestie este imensă. Gândeşte-te numai la efectul Placebo. Dacă reuşeşti să-ţi impui ceva, atunci ai şanse mari să îţi reuşească. Tot ce trebuie să faci este să te convingi tu pe tine că viaţa e roz. Chiar şi atunci când simţi că cedezi! De fapt, poate tocmai atunci. Ia încearcă:1. Vreau sa ma bucur de fiecare clipa a zilei. Voi gasi cel putin un motiv de bucurie in fiecare zi.

2. Am din ce in ce mai multa incredere in mine si in fortele mele.

3. Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre succes. Voi face exact ce mi-am propus fără să mă abat de la plan!

4. Fericirea imi vine din interior, simt ca radiez bucurie.

5. Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate. Am încredere în forţele mele, sunt o femeie puternică şi hotarâtă.

6. Stiu ce am de facut. Voi face exact ce mi-am propus.

7. Am incredere in mine, stralucesc si voi reusi. Frumuseţea vine din interior! Voi încerca să fiu o persoană mai bună.

8. Azi am sansa sa ma bucur si sa-i bucur si pe ceilalti cu prezenta mea.Afirmatiile pozitive sunt un instrument eficient pentru reprogramarea inconstientului. Efectul autosugestiilor asupra inconstientului se realizeaza prin repetarea lor de mai multe ori, dimineata sau seara. Spuse cu voce tare, au un impact mai mare.

Related posts

Eviți carnea? Încercă o dieta vegetariana

admin

Tratament pentru parodontoza la pret accesibil: cat costa sa vindeci boala parodontala?

admin

Cele trei reguli de aur pentru o cura de slabire sănătoasă

admin

Leave a Comment