Vedetele noastre

Elan a facut-o vedeta pe Elena Hueanu

Din toata telenovela “Uite blonda lui Elan, nu e blonda, e Anna Lesko”, singura care a iesit invingatoare este Elenei Hueanu.Si nu pentru ca l-a “castigat” pe fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, ci deoarece i-a crescut cota ca model.Daca atunci cand a castigat “Miss Academy 2009” a fost ofertata de Playboy cu suma modica de 700 euro, in conditiile in care suma minima oferita era de 3000 euro, iata ca acum isi permite sa emita pretentii.Doar a fost pe primele pagini in toate ziarele de cand s-a intors de la mare.

„Cum a câştigat Miss Academy 2009, Elena a fost ofertată să pozeze topless pentru «Playboy» pe doar 700 de euro (circa 3.000 lei – n.r.), în condiţiile în care onorariile încep de la aproximativ 2.000 de euro. Nu i-a convenit. Acum, că toţi o percep ca pe una dintre iubitele omului de afaceri, îşi poate permite să ceară de la «Playboy» câteva mii de euro. De fapt, asta şi urmăreşte, să-şi facă publicitate, să fie pe val. Totul a fost o manevră pusă la cale de ea”, a dezvăluit pentru „ring” o sursă apropiată Elenei Hueanu.

Contactată de „ring”, Elena şi-a recunoscut aspiraţiile: „Prima dată i-am refuzat pe cei de la «Playboy», pentru că mă voiau topless, iar eu nu pozez niciodată să mi se vadă părţile intime. Dacă vor accepta şi condiţiile mele, atunci sunt şanse să mă vedeţi în acea revistă”.

 


 

 

Related posts

Mihaela Rădulescu are apartament de 16 miliarde lângă Mamaia

admin

Daniela Crudu şi Carmen Electra, împreună în club Bamboo

admin

Ileana Badiu, fosta soţie a lui Dinu Pescariu, a născut un băieţel

admin

Leave a Comment