Vedete

Cheeky Girls Gabriela Irimia, arestata de politia Britanica pentru furt

Gabriela Irimia de la Cheeky Girls a fost retinuta de politie intr-un magazin din Marea Britanie întrucât a încercat să plece fara sa plateasca cu produse în valoare de 40 de lire sterlineAdevarul:
Cheeky Gabriela prinsă în timp ce fura în Marea Britanie

Gabriela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, a fost prinsă la furat într-un supermarket din Marea Britanie, fiind reţinută de poliţişti întrucât a încercat să plece din magazin cu produse în valoare de 40 de lire sterline.

Întâmplarea s-a petrecut vineri noaptea, iar un martor a povestit pentru jurnaliştii britanici de la The Sun că a văzut-o pe cântăreaţă în timp ce era luată la întrebări de angajaţii magazinului.

”I-am recunoscut faţa de la televizor şi nu-mi venea să cred ce se întâmplă”, a spus acesta.Cancan: Gabriela Irimia, una dintre gemenele Cheeky, prinsă la furat într-un supermarket!

Gabriela “Cheeky” Irimia a dat de necazuri! Românca a fost prinsă furând dintr-un supermarket în Marea Britanie, scrie cotidianul britanic The Sun.

Fosta iubită a politicianului Lembit Opik luase fără să plătească produse cosmetice în valoare de 40 de lire sterline de la un magazin din Alderley Edge, Cheshire.

“O femeie în vârstă de 26 de ani a fost reţinută pentru că era bănuită că ar fi furat dintr-un magazin. A fost interogată pe această temă pentru a stabili circumstanţele infracţiunii şi a primit un avertisment pentru furt”, a declarat un poliţist, a povestit un martor. Stirile Protv: Cheeky Gabriela, prinsa la furat in Anglia? “Minciuna”, spune mama gemenelor

Cheeky Girls Gabriela Irimia ar fi ajuns la politie vineri seara, in Alderley Edge, Cheshire. “Am vazut cum era tarata de agentii de securitate. I-am recunoscut fata de la TV si nu imi venea sa cred ce se intampla”, povesteste un martor.

“O femeie de 26 de ani a fost retinuta sub suspiciunea de furt. A fost interogata despre circumstantele incidentului si i s-a dat un avertisment”, a confirmat si purtatorul de cuvant al politiei.

Numai ca mama gemenelor Cheeky Girls si impresara fetelor ne-a spus in exclusivitate ca totul este o minciuna. Gabriela nu se afla acolo unde spun martorii, ci la sute de kilometri distanta. Mai mult, se pare ca ea va apela la un avocat pentru a rezolva problema cu tabloidul britanic “The Sun”, care a publicat primul informatia.Cheeky Girls – Gabriela Irimia si Monica Irimia – vor lamuri chiar ele incidentul luni, la “Happy Hour” unde sunt invitate de Catalin Maruta.

 

 

Related posts

Momente emoţionante cu Adrian Păunescu – Cenaclul Flacăra (video)

admin

Dana Nălbaru a lovit și înjurat un tânăr în club

admin

Mircea Badea a luat lecții de schi, de Craciun

admin

Leave a Comment