Tabloid

Delia Matache îşi face trupă pentru concerte live

Delia Matache – Africana (vide )

 

In final Delia ne ofera clipul pentru Africana, cel mai nou single al ei. Filmat in Etiopia in timpul lunii de miere, Delia e uneori aproape de nerecunoscut in unele cadre, optand pentru un look apropiat de cel al bastinasilor africani.

 

Chiar membri ai tribului Mursi au ajutat-o sa obtina acel look afro, de la parul mare pana la fata pictata, iar imaginile ne-o prezinta dansand cu bastinasi, jucandu-se pe plaja sau alaturi de copiii dintr-o scoala locala.

Haideti sa vedem ce a iesit!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Melodia e reusita si Deliei chiar ii iese accentul jamaican, ea fiind responsabila de versuri in timp ce F. Charm s-a ocupat de compozitia si productia piesei. Acesta e un nou clip filmat si regizat de Delia, care continua astfel seria inceputa de Omadeo. Se pare ca dupa fiecare vacanta pe care o petrece Delia ne ofera cate un videoclip pentru una dintre piesele pe car le promoveaza la acel moment. Am avut Omadeo, apoi Wuella Wuella si in final Africana.

Va place videoclipul? Piesa v-a prins?

…monden.info

 

Delia Matache: «Cheloo este savuros și spontan! Este o atracție între noi»

Delia Matache a spus despre colegul ei din juriul X Factor, Cheloo, că “este savuros”, dar că îi place și de “domnul Bittman”….click.ro

Delia Matache îşi face trupă pentru concerte live private. A stabilit deja tariful pentru cei interesaţi

Delia Matache repetă de aproximativ o lună cu cinci instrumentişti tineri şi energici, alături de care va cânta la petreceri private.…click.ro

Related posts

Irina Columbeanu are babysitter absolvent de Sociologie

admin

Angelina Jolie, depăşită de fiul ei Maddox în bucătărie

admin

Delia Matache este înnebunită după parfumuri

admin

Leave a Comment