Vedete

Șerban Huidu, mesaj de adio pentru mama sa

Necazurile par sa se tina lant în familia lui Șerban Huidu. După un accident rutier marcant, o agresiune a părinților, fostul prezentator de la Prima Tv și-a dus mama pe ultimul drum. 

Îndurerat, Șerban Huidu a postat un mesaj emoționant pe blogul personal, în care își ia adio de la mama lui. 
“Iti multumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele si relele mele si nu voi uita niciodata de unde am plecat si ce m-ai invatat. Am sa ma straduiesc sa fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mama!”, scrie Şerban Huidu pe blog
“Mi-am luat ramas bun zilele trecute de la cea care mi-a dat viata, cea care a trecut prin toate grozaviile (…) si cea care m-a invatat ceea ce sunt azi! Cea care m-a facut sa sper ca se poate mai bine. Cea care m-a indrumat sa fiu om! Cea care, mare cercetator , avea frigiderul gol acasa si un frig de crapau geamurile! Cea cu care faceam temele la lumina lumanarii si cea cu care orice disputa se termina la Larousse-dictionarul care pentru acele vremuri era echivalentul cult al wikipediei de azi!

Iti multumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele si relele mele si nu voi uita niciodata de unde am plecat si ce m-ai invatat. Am sa ma straduiesc sa fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mama!”, scrie Şerban Huidu.

Related posts

Un nou look! Delia Matache şi-a făcut trei tatuaje (poze)

admin

Show erotic! Monica Columbeanu îi dăruieşte lui Irinel o femeie… goală! (video)

admin

De tot râsul! Monica a plecat cu frigiderul și cu cada din casa lui Iri (video)

admin

Leave a Comment