Vedetele noastre

Dani Otil se apuca de stand-up comedy. Gratis!

Pentru ca a reusit sa atraga atentia publicului, mai ales de cand a devenit barbatul Mihaelei Radulescu, Dani Otil a hotarat, la rugamintea unui bun prieten al sau, sa se apuce de stand-up comedy. Nu de alta, dar nu ar strica sa continue glumele din platoul emisunii de dimineata, seara, intr-o sala de spectacol.

 

“Cand ma intrebau prietenii de ce nu mut glumele din emisiune pe o scena de stand-up comedy le raspundeam ca il respect prea mult pe Seinfeld. Am renuntat la scuza, cand omul pe care il respect cel mai mult in stand-up-ul din Romania, Bobo, m-a rugat sa ii deschid numerele cu doua-trei vorbe. Nu mi-a cerut sa fac stand-up. Mi-a cerut sa vorbesc despre viata, in stilul meu, in stilul de la emisiune”, spune Dani Otil pe site-ul sau personal.

“Deci poate ne vedem in sala. Fac asta rar si fara bani. Imi place la stand-up, pentru ca, in general, oamenii stiu pentru ce vin si se asaza in sala. In general spectacolele sunt cu bilete. Asta intr-o societate care ne-a invatat cu circ gratis, concerte cu zeci de trupe gratis la festivalul berii, cand ajungi langa scena pentru Iris, dar te intorci mirosind a mici si fredonand Bambi, pentru ca au cantat in deschidere. Consider ca la un spectacol cu bilet nu vin mitocanii care te roaga sa o mai spui o data pe aia cu ciorapul fiindca la telefon e un var din Spania”, incheie “matinalul”

 

Related posts

Gabi Jugaru cântă muzică lăutărească

admin

Mircea Radu vrea să revină în televiziune

admin

Fosta sotie a lui Catalin Crisan a compus o piesă despre divorţ

admin

Leave a Comment