Vedetele noastre

Ionuţ Vârciu Şerbănescu a fost înmormântat (poze)

Liviu Varciu nu s-a putut apropia de groapa fratelui sãu



Durere fără margini pentru Liviu (ex-L.A.), care, ieri, şi-a condus pe ultimul drum fratele, pe Ionuţ Vârciu Şerbănescu, mort într-un accident rutier petrecut luni, lângă localitatea constănţeană Ovidiu.



Jale şi o mare de lacrimi la Cimitirul Municipal din Constanţa, unde a fost înmormântat Ionuţ Vârciu Şerbănescu, noteaza Libertatea. Liviu, fratele decedatului, a ajuns la cimitir înainte să apară cortegiul funerar, format din sute de rude, prieteni şi peste o sută de maşini.



În tot acest timp, el a aşteptat sprijinit de o cruce, la o distanţă de zece metri de groapa în care urma să fie înmormântat fratele său. Distrus de durere, fostul membru al formaţiei L.A. nu a avut puterea să stea lângă sicriul fratelui său, în momentul în care cortegiul a ajuns la cimitir. Liviu s-a apropiat de mormânt abia după ce preotul a finalizat slujba, iar sicriul a fost acoperit.



În timpul slujbei, mama lui Liviu şi a lui Ionuţ a leşinat de durere. Aflat la volanul unui Mitsubishi, fratele lui Liviu a murit după ce a pierdut controlul maşinii într- o curbă, din cauza vitezei, şi s-a izbit de un parapet.



Liviu Varciu, distrus de pierderea lui Ionut – Adio, fratele meu!




Sute de persoane, printre care rude, prieteni si colegi, l-au condus pe ultimul drum pe fratele lui Liviu Varciu, fostul solist al trupei L.A. Cortegiul funerar a plecat de la casa mortuara in sunetele fanfarei militare, a consemnat Cancan.



In hohote de plans, atat parintii tanarului, cat si fratele sau, Liviu, au avut nevoie sa fie sustinuti de rude si prieteni pentru a face fata tragediei.

“A fost un frate bun de la inceput pana la sfarsit”, a declarat printre suspine Liviu, marcat vizibil de nenorocire.



Pana sa ajunga la cimitir, convoiul funerar s-a oprit la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, acolo unde lucra plutonierul major Ionut Varciu, de 30 de ani. Dupa cateva salve trase in memoria fostului coleg, cortegiul a plecat spre biserica, apoi la cimitir, unde a fost ingropat.



Pe tot parcursul, convoiul a fost insotit de sute de masini tunate, conduse de fosti colegi de la clubul automobilistic din care facea parte si fratele lui Liviu. Acesta si-a pierdut viata dupa ce, incercand sa evite un motociclist, s-a izbit de un parapet, la iesirea din Constanta.

Related posts

Moare de foame! Tatăl Nicoletei Luciu îşi închiriază casa pentru mâncare

admin

Actriţa Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au cununat religios (galerie foto)

admin

Andreea Bănică a mimat sexul cu un bărbat, sub privirile soţului

admin

Leave a Comment