Vedetele noastre

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu – adevărul din spatele idilei

Noi amănunte picante din viaţa lui Cătălin Botezatu ies la suprafaţă, iar Bianca Drăguşanu, cea despre care se zvoneşte că are o relaţie amoroasă cu designerul, este implicată. Se pare că povestea de iubire dintre cei doi este de fapt o faţadă, în spatele căreia se ascund interese comune.După o analiză cronologică a amănuntelor din viaţa designerului român realizăm că, de fapt, Cătălin se foloseşte de imaginea domnişoarelor precum Bianca Drăguşanu pentru a-şi ascunde adevăratele dorinţele sexuale. Pe de cealaltă parte, Bianca îşi vede liniştită de propriile interese, bucurându-se de o mediatizare intensă, ce îi asigură o carieră de succes îl lumea modei.„Am visat să fac sex cu bărbaţi”


Bănuiala a apărut la scurt timp după ce designerul a declarat că este atras şi de reprezentanţi ai sexului tare. Ba, mai mult, el nu s-a sfiit să spună că a visat să facă sex cu un bărbat. Ce-i drept, Cătălin a continuat mărturisirea susţinând că nu a încercat până acum acest gen de relaţii.„Nu, nu am încercat să o fac, dar am visat!” Cu toate acestea, el susţine că n-are probleme cu zvonurile privind presupusa sa homosexualitate. Din contră, se simte flatat! Curios este că declaraţia a venit la doar o săptămână de când a fost surprins în ipostaze intime cu Bianca Drăguşanu, una dintre faimoasele sale manechine.Idilă de „ochii presei”

Idila dintre cei doi, despre care se tot vehiculează în presă, nu o dezavantajează deloc pe Bianca. Ba, din contră! Puţină publicitate nu strică. Şi, să fim sinceri, în cazul lui Botezatu numai puţină nu o putem numi… Chiar dacă se afişează împreună la toate evenimentele mondene şi petrec vacanţe, aparent romantice, şi, destul de ciudat, întotdeauna în compania celorlalte manechine, cei doi nu au fost văzuţi niciodată sărutându-se în public.Semn ce ne demonstrează că relaţia este strict una de imagine şi bineînţeles pentru publicitate.  Astfel Cătălin reuşeşte să îşi menţină poziţia de mascul feroce în ochii presei, iar Bianca se afirmă tot mai puternic în cariera de model. Că deh, în urma unei asemenea mediatizări şi contractele curg…Nu au afirmat niciodată că sunt împreună


Nimic de condamnat ţinând cont că cei doi „îndrăgostiţi” nu au confirmat niciodată zvonurile, care susţineau că formează un cuplu! Răspunsurile la întrebările de acest gen au fost întotdeauna cu dublu înţeles, cei doi lăsând loc de interpretare. Până la urmă, fiecare crede ce vrea! Însă cu cât bănuiala unei idile este mai puternică cu atât mediatizarea este mai mare. O strategie de marketing bine pusă la punct. De altfel, nici nu e de mirare ţinând cont că vine din partea lui Cătălin Botezatu.

Related posts

Lili Sandu încă tânjeşte după Bogdan Stelea

admin

Albertina Ionescu va prezenta Festivalul Mamaia

admin

Victor Ciutacu, intimidat de blonde

admin

Leave a Comment