Vedete

Direcţia 5 și bungee jumping la „Ziua Lacului Vidraru”

Sâmbătă e zi de distracție! Începe festivalul „Ziua Lacului Vidraru”. Iubitorii de natură, distracție și sporturi periculoase sunt așteptați cu mic cu mare la Căpătâneni, sub Cetatea Poienari – Judeţul Argeş.

 

Bogdan Nicolai de la Pro Tv dă startul la distracție la ora 15.00 cu surprize, jocuri şi concursuri cu premii. Începand cu ora 16:00, publicul se va răcori cu o ploaie de acorduri muzicale marca Direcţia 5, iar de la ora 19:00, turiştii vor avea posibilitatea să fredoneze melodii de suflet alături de trupa Compact.

 

Nu vor lipsi de la eveniment nici ansamblurile locale care prin muzică, joc şi voie bună, vor încerca să prezinte publicului tradiţiile, legendele şi obiceiurile zonei.

 

Mai mult, aventurierii se pot aduna la Barajul Vidraru unde s-a amenajat cea mai înaltă pistă de lansare pentru bungee jumping. O pistă unde pasionaţii acestui sport pot sări cu coarda elastică de la 166 m.

 

Cei mai domoli care vor relaxare pot profita din plin de frumuseţile zonei. Pot alege activități precum călărit, plimbări cu trăsura sau pot pleca într-o croazieră. Mai mult, se pot plimba cu hidrobicicleta sau pot închiria bărci cu vâsle pentru pescuit.

 

Barajul Vidraru este traversat de Transfăgărăşan, un drum ce străbate Munţii Făgăraș, cel mai înalt lanţ muntos din țară noastră, făcȃnd din acesta un areal turistic important.

 

Organizatorul evenimentului este Asociaţia Eco-Natura, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013. 

Related posts

Mihai Morar şi Adelina Vârciu goală în direct (video)

admin

E oficial! Marina Dina îi spune „Pa” lui Morar

admin

Andreea Spătaru, cu sânul la vedere la “Dansez pentru tine” (video)

admin

Leave a Comment