Nu sunt deloc adrepta cuvântului „trebuie”, dar în materie de fashion prefer să mă confomez. Nu de alta, dar de fiecare dată când am făcut de capul meu, lipsa talentului și-a cam spus cuvântul. Așadar, dacă ești una dintre tinerele asemenea mie, ți-am pregătit câteva modele de genti la moda despre care fashionistele spun că sunt un „must have”. Eu nu le-aș numi tocmai un must have, ci genti la moda, pentru diferite ținute și ocazii. So, iată-le pe fiecare în parte:
1. Geanta Plic sau clutch
Se spune că pe primul loc în materie de genti la moda „must have” sunt gentile plic. Iar motivul este aparent plauzibil: sunt elegante și oferă ținutei foarte multă femininate. Ce nu se spune este că aceste genti la moda nu sunt practice în viața de zi cu zi, nefiind suficient de încăpătoare. Însă, pentru ocazii, sunt perfecte!
2. Genți – portmoneu
De la plic trecem la ceva și mai mic! Genți stil portmoneu! Sunt aproape de dimensiunea unui portofel și îți încape în ea cheile, un ruj și, poate, ceva mărunțiș. Cu toate acestea, sunt genti la moda pentru aspectul fin. Dezavantajul major: este incomodă întrucât nu are bretea și îți ține tot timpul mâna ocupată.
3. Gențile Hobo
Ei, trecem la un level ceva mai practic și comod. Gențile Hobo sunt „gențile zilelor noastre”: din cârpă sau piele foarte moale, care îți dau sentimentul vizual că se „scurg” de pe umărul tău. Sunt genti la moda de zi cu zi, pe care le putem purta la ținute casual, hippye, sau sport. Niciodată elegante.
4. Genți „recipient”
Așa îmi place mie să le spun! De fapt, sunt genți practice, colorate, din cârpă sau plastic (sau ambele) în formă de sacoșă! Iar în timp ce unele sunt de-a dreptul funny, cu imprimeuri ciudate, altele pot fi genti la moda de mers la birou. Le găsești în toate culorile și amestecăturile de nuanțe posibile, atât pentru o ținută elegantă, cât și pentru plajă sau… făcut piața.
5. Genți „ghiozdane”
Nu îți dau deloc un look de școlăriță, ba chiar unul feminin și plin de eleganță. Asta dacă știi cu ce să asortezi aceste genti la moda în stil mai mult vintage. Sunt tot timpul fashion, iar cele mai vândute de anul acesta s-au regăsit în nunațe de maro și negru.
Pot fi purtate la îmbrăcăminte casual, casual/elegantă și chiar elegantă, cele mai căutate modele fiind cele din piele. Avantajul major: nu sunt genti la moda clasice și monotone. Le poți considera genti la moda vintage după design și fashion trend după culori, dacă îți alegi dintre cele țipătoare.
previous post
next post