Vedetele noastre

Laura Cosoi sexy si provocatoare in FHM !

Dupa ce a facut senzatie la “Dansez pentru tine “, iubita lui Smiley dezvaluie intr-un amplu interviu pentru revista FHM, secretele reusitei sale.

Actrita care a incantat audienta in ” La Bloc ” si “Cu un pas inainte ” a spus ca “m-am maturizat impreuna cu personajele mele. Am evoluat, am devenit mai responsabila, mai puternica si am incercat cu fiecare experienta sa ma autodepasesc.”

Ea a vorbit si despre experienta ” Dansez pentru tine “, care a ajutat-o sa-si redescopere o veche pasiune si a putut sa-si evidentieze calitatile sale de dansatoare.Desi de-a lungul timpului s-a metamorfozat in toate rolurile care i-au fost oferite, Laura a recunoscut ca de cantat sigur nu se va apuca pentru ca iubitul sau, Andrei canta destul de bine si pentru ea.

Ziaristii au facut aluzie si la Facultatea de asistenta sociala pe care a absolvit-o, intreband-o cum ar avea grija de baietii FHM.Bineinteles ca Laura le-a dat un raspuns pe masura intrebarii :”Exista mai multe variante, depinde in ce categorie va bag: la persoanele de varsta a treia, la persoanele cu handicap ori la orfani.”

Related posts

Ramona Gabor, în bustul gol pentru Adrian Pescariu

admin

Marina Dina îşi doreşte ca animal de companie… un şarpe

admin

Mihaela Rădulescu l-a cerut în căsătorie pe Dani Oţil, în direct (video)

admin

Leave a Comment