Vedetele noastre

Iată cu cine face sex Elan Schwartzenberg când Anna concertează

Elan Schwartzenberg a trecut cu bine peste divorţul cu Răduleasca, iar acum încearcă să se relaxeze cum poate. Aflat într-o relaţie cu Anna Lesko, Elan ţine prima pagină a ziarelor de o săptămână şi pare să îi priască acest lucru după ce miliardarul a fost surprins recent de paparazzii la mare în compania unei tinere apetisante. Frumoasa blondă a apărut în maşina şi în hotelul în care era cazat fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Se numeşte Elena Hueanu, este din Timişoara, are 22 de ani şi a lucrat ca animatoare într-un club bucureştean. Tânăra, prietenă cu Celia se pare, nu se află la prima experienţă de genul acesta. Anul trecut a fost „iubita” lui Costi Ioniţă, iar bliţul aparatului de fotografiat nu îi este străin deloc, timişoreanca pozând goală pentru un calendar publicat în Italia în urmă cu ceva timp.

Elena susţine pe profilul său de Hi5 că la încercările dragostei s-a dat bătută. Cu siguranţa va fi bătută dacă mai umblă cu Elan, deşi Anna a declarat pentru un ziar de scandal că o ştie pe fată şi că este o fană de a ei.Descriere Hi5„De multe ori spun şi cred ca sunt o fire puternică şi plina de viaţă…dar tot de multe ori îmi dau seama ca sunt şi una foarte slabă….

La încercăriile vieţi am dat dovada de multă fortza….dar la încercăriile dragostei m-am dat bătută…

De ce oare când iubim cu adevărat de multe ori greşim persoana…iar celui care ar merita…nu-le dăm şansa? ”Îmi cer scuze pentru greşeli, dar am plasat textul original, fără să intervin cu vreo modificare.

http://cristian-birdac.weblog.ro

Related posts

Loredana Chivu: „Tata s-a spânzurat în camera mea!”

admin

Nicu Constantin şi-a văzut cavoul anul trecut

admin

Razvan Ciobanu isi saruta patimas iubitul pe strada

admin

Leave a Comment