Vedete

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au făcut scandal într-o cursă Tarom

Soţii Bănică au început anul cu un scandal! Andreea şi Ştefan Bănică sunt acuzaţi de pasagerul unui zbor TAROM că profită de statutul de vedetă pentru a li se acorda tratament preferenţial.







Tudor Constantin, susţine că vedetele Andreea Marin Bănică şi soţul acesteia, Ştefan Bănică Jr., alături de Virgil Ianţu, ar fi avut parte de tratament preferenţial din partea personalului companiei, în defavoarea altor clienţi în cursa spre Dubai, din 2 ianuarie







Deşi soţii Bănică aveau bilete la categoria Economic, ei au fost aduşi la categoria Business, lângă Tudor Constantin, motivul schimbării fiind scaunele murdare ale acestora, de la categoria unde îşi cumpăraseră bilete.







În plus, acesta spune că a fost rugat de una dintre însoţitoarele de bord să se mute de pe locul său, pe care urma să vină Virgil Ianţu, prieten al soţilor Bănică. Pasagerul a refuzat, însă. De asemenea, Tudor Constantin susţine că, după ce a refuzat să cedeze locul, Ştefan Bănică şi Virgil Ianţu ar fi intrat în cabina piloţilor pentru aproximativ 25 de minute, deşi intrarea persoanelor neautorizate este restricţionată.







În replică Andreea Marin a precizat să mutarea era un gest firesc pentru că scaunele pe care urmau să stea erau umede şi murdare.







„Nimeni nu ni s-a adresat nouă direct ca să se plângă de ceva. Când am sosit în avion, scaunele noastre erau murdare şi umede, din greşeală cineva vărsase ceva din bagaj, aşa că stewardesa ne-a mutat pe alte locuri, singurele libere din avion”, a spus Andreea Marin pentru Evenimentul zilei



 

Related posts

Anamaria Prodan și-a etalat sânii într-un complex privat din Costinești

admin

Gina Maican, cu păr la subraţ într-un spot publicitar

admin

Daniela Crudu riscă să fie dată afară de la facultate

admin

Leave a Comment