Cotidian

Pretul biletelor unice pentru transportul in Capitala

Incepând de sambata, in Bucuresti poti calatori cu acelaşi bilet şi la metrou şi la suprafaţă.



Aşa că, indiferent câte autobuze, tramvaie sau linii de metrou aveţi de schimbat, tariful va fi unic. Insa… preţul e dat doar de durata călătoriei.



Biletele unice pentru metrou si vehiculele RATB vor fi de trei tipuri, în functie de durata de utilizare, si vor costa între 5 şi 30 de lei, potrivit Metrorex.



Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa 5 lei, va fi valabil o ora de la prima validare si va avea un numar nelimitat de validari în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât si la RATB, precizeaza Metrorex.



La pretul de 30 de lei, exista biletul unic multiplu cu 10 calatorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea.



Biletul va avea numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât si la RATB.



De asemenea, calatorii vor putea circula si cu abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare si va avea numar nelimitat de validari în perioada de valabilitate.



De la introducerea biletelor unice, au aparut si nemultumiri. Oamenii sustin ca nu sunt deloc convenabile, intrucat transportul in comun din Romania nu se ridica la standardele internationale.



Mai exact… RATB nu are ora fixa de a ajunge in statii, iar timpul de asteptare duce la pierderea biletului, in mod inutil… afectand buzunarele romanilor.

Related posts

Motorina se scumpește cu 12 bani pe litru

admin

Case de vânzare în Capitală, cu prețuri între 2.500 și 25.000 €

admin

E oficial. Guvernul SUSPENDĂ taxa auto!

admin

Leave a Comment