Vedetele noastre

Bianca Draguşanu lasă 1.000 € lunar la saloanele de înfrumuseţare

Iubita lui Cătălin Botezatu a răsturnat topul frumuseţilor din Romania! Superba blondă, care de săptămâna viitoare va putea fi admirată şi pe micul ecran, ca asistentă la emisiunea lui Capatos, de la Antena 1, ne-a dezvăluit câteva din trucurile cu care reuşeşte să fie aşa apetisantă.

 

În afară de micile ritualuri zilnice de îngrijire, Bianca – inspirată de mitul conform căruia regina Egiptului, Cleopatra, se îmbăia în lapte pentru a avea pielea cea mai fină – face baie în lapte. Iar în timpul îmbăierii o atenţie deosebită o acordă sânilor, pe care-i spală, foarte atent, cu… lapte, evident.Şi tot pentru frumuseţea sânilor obişnuieşte să facă zilnic masaj cu o cremă din alge şi nămol alb. “Țin foarte mult la felul în care arăt. Merg la fitness, la spa şi fac masaj”, a mărturisit pentru Libertatea superbul manechin.Cheltuie 1.000 € lunar pe tratamente de înfrumuseţare

“Îmi place să mă îngrijesc şi nu mă uit la bani atunci când este vorba de aspectul fizic”, a recunoscut Bianca. Superba blondă a lui Bote lasă în jur de 1.000 € în fiecare lună la saloanele de înfrumuseţare, bani care se duc pe masaje, tratamente faciale şi corporale, aromaterapie şi alte răsfăţuri costisitoare demne de o divă.

 

Related posts

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr au propria lor insula, in vacanta

admin

Grupul Divertis isi muta spectacolele la Pro TV, din toamnã

admin

Anna Lesko refuză să-şi ajute sora să intre în showbiz

admin

Leave a Comment