Vedetele noastre

Lavinia, rănită pe mâni la emisiunea „Serviţi vă rog!”

O altă artistă, Lavinia, a devenit o „victimă” a emisiunii „Serviţi, vă rog!”, difuzat la Pro TV.

Cântăreaţa a mărturisit pentru Ring  că tratamentul la care sunt supuse vedtele este crunt. Tânăra declară că muncit mai mult ca niciodată, iar după efortul depus în folosul emisiunii a făcut herpes la gură.
„Când mi-au propus să particip la emisiune, mi-a plăcut ideea. În perioada copilăriei mergeam la bunicii mei, la ţară, şi mi-am zis că nu e greu, că mă descurc, dar m-am înşelat Mă trezeam la cinci dimineaţa şi mă culcam după miezul nopţii. Îmi venea să plâng, dar am încercat cu greu să mă calmez. A fost foarte, foarte obositor”, a declarat Lavinia.S-a ales cu răni pe mâini
În aceste trei zile, pe lângă curăţenie şi gătit, Lavinia a fost nevoită să înveţe să cosească, pentru că aşa îi cerea „stăpânul”. După încercările ei de a da cât mai bine cu coasa, artista a rămas cu mici semne pe mâini, zgâriindu-se când trebuia să taie iarba.„Sunt zgâriată de la coasă”, ne-a spus ea, arătând mâinile muncite şi micile semne pe care le căpătase. Deşi la capitolul grădinărit a întâmpinat probleme, Lavinia s-a descurcat la mulsul vacii: „Am luat şase litri de lapte de la vacă”. După toate aceste activităţi, Lavinia a făcut herpes la gură.Nu mai vrea să fie pusă la muncăÎntrebată dacă ar mai participa la această emisiune, vedeta ne-a dat de înţeles că nu mai intenţionează să repete experienţa mult prea epuizantă prin care a trecut. „Aş mai merge la pensiune doar dacă aş sta degeaba. Acolo, într-adevăr, e foarte frumos, dar nu aş mai merge să muncesc”, a răspuns Lavinia hotărâtă.

 

Related posts

Tudor Chirilă flirteaza pe stradă cu o blondă

admin

Anna Lesko a pozat goală în FHM (foto)

admin

Raluca şi Walter Zenga şi-au găsit casa visată (poze)

admin

Leave a Comment