Vedetele noastre

Copilăria Monicăi Columbeanu, umbrită de scandaluri şi bătăi

Tatăl Monicăi este cunoscut în Gişteni de pe urma scandalurilor pe care le isca atunci cand bea. ”Tipa şi făcea urat la băutură. Tin minte că odată a bătut-o cu lopata pe soţia lui Veronica. Nu mai ţinea cont de nimic. Când consuma alcool, parcă-i lua cineva minţile. O caftea de-o rupea”, povesteşte vecina Maria Negru.Scandalurile şi bătăile erau dese în casa lui Monicăi


Scandalurile şi bătăile erau frecvente în familia Monicăi Columbeanu. Nu dintotdeauna a fost aşa, doar după ce Alina, sora mai mare a Monicăi, a plecat în Italia.“S-au despărţit, pentru că Emil era un beţiv, iar Veronica, mama Monicăi Columbeanu, era convinsă că rudele soţului său îi făceau farmece”, povesteşte o altă vecină a familiei Gabor, Maria Negru pentru Libertatea.  “Am încercat să stau de vorbă cu el şi să-i spun că nu e bine să se facă de râs în lume, că dacă are chef de băut să-şi ia un kil de vin şi să-l bea acasă, să nu ştie nimeni”, adaugă Maria.Elena Matei: “Monica a greşit faţă de tatăl ei”

Elena Matei, mătuşa lui Emil Gabor, şi, implicit, şi a Monicăi, are însă o altă versiune: “Veronica a fost de rea-credinţă, de aceea s-a supărat Emil. Îi reproşa mereu că din cauza neamurilor lui s-a ajuns unde s-a ajuns şi cred că de la asta s-au şi despărţit. Monica a greşit când a spus că nu-l mai recunoaşte pe Emil de tată. Du-te, fată, şi vorbeşte cu el, că e tatăl tău. Nu zic să-l ducă la palatul ei, dar poate să-i facă şi lui un adăpost!”.Tip discret, Emil Gabor a ştiut să se ascundă mereu de mass-media, din această cauză neexistând nici o poză cu el. Ulterior, fiica sa, Monica Columbeanu, a avut grijă ca presa să nu ajungă la el.

 

Related posts

Adriana Bahmuţeanu invocă Clarvăzătorii

admin

Mihai Bendeac: „O să mă urască Lucian Mândruţă!”

admin

Adrian Filote a vrut să-i pipăie sânii Nataliei Mateuţ

admin

Leave a Comment