Vedetele noastre

Ce mai râde Andreea Marin de Mihaela Rădulescu

 

Au fost rivale ani la rândul, s-au “bătut” pentru putere şi pentru a atrage admiraţia publicului, iar noi am aşteptat cu sufletul la gură să vedem cine va ieşi învingătore. Iată că am văzut-o şi pe asta, Mihaela Rădulescu a renunţat la statutul de vedetă, ea se retrage din televiziune. Andreea Marin, care până acum a stat cuminţică în banca ei, nu s-a putut abţine şi i-a mai dat o împunsătură rivalei sale. Ceea ce înseamnă că războiul nu se termină aici!

 

Andreea Marin face mişto de Mihaela Rădulescu

Încurcate sunt căile show-bizului, iar orgoliile, mari cât Casa Poporului. După o perioadă de acalmie, Andreea Marin a reaprins recent fitilul, aruncând câteva săgeţi către rivala ei, Mihaela Rădulescu.

 

“Nu-mi propun să aduc reproşuri. Dacă am ceva de spus şi vreau să restabilesc dreptatea într-o cauză justă, o fac în justiţie, nu prin scrisori deschise, victimizându-mă”, a declarat ea, pentru revista VIP. Aluzia este clar în direcţia iubitei lui Dani Oţil, care, pe 16 martie, a trimis o scrisoare deschisă instituţiilor de presă, dorind să lămurească situaţia conflictuală dintre ea şi Elan Schwartzenberg. Mai mult, Mihaela a expus din ce în ce mai des detalii din viaţa intimă, fie scriind pe blogul lui Dani Oţil, fie în Jurnalul Naţional. Cea mai recentă rundă din războiul divelor s-a consumat anul trecut, în aprilie, atunci când Mihaela Rădulescu a atacat cuplul Marin-Bănică. “Andreea şi Ştefan nu vor rezista împreună nici măcar 10 ani. Lui îi plac prea mult femeile”, scrie….…click.ro

Related posts

Adrian Mutu: „Sunt forţat să mă las de fotbal”

admin

Adrian Enache a formulat cererea de divorţ

admin

Dani Otil se apuca de stand-up comedy. Gratis!

admin

Leave a Comment