Vedetele noastre

Iri a fost pedepsit de catre Moni!

Chiar daca pozeaza in cuplul perfect, Moni are grija sa-l taxeze pe Iri pentru fiecare greseala.

La festivalul de moda Bucharest Fashion Week, Iri a incercat “sa patrunda” in inima unei blondei, studiind-o cu…….raze X.

Desi era ocupata cu prezentarea de moda, Moni l-a observat pe Iri uitandu-se in decolteul lui “Patrunjel”, mangerul “Transilvania Fashion”

Drept pedeapsa pentru fapta comista, sotia miliardarului Irinel i-a intors obrazul acestuia cand a dorit sa o sarute, spre surprinderea tuturor.Ea a parut a fi indiferenta sotului sau si a continuat distractia alaturi de un pahar de bautura de care nu s-a dezlipit deloc.

Monica a continuat seara gafelor in platoul emisiunii lui Dan Capatos, “Un Show Pacatos”.Atitudinea sa a trezit suspiciuni deoarece comportamentul sau era ciudat.

Dorind sa para indiferenta fata de ipostazele surprinse de Cancan, in care Iri studia sanii unei blonde, Moni a declarat in emisiune: “Domnisoara care s-a aplecat peste Iri este “Patrunjel”, asa i se spune. O cheama Alexandra Voica si e manager la Transilvania Fashion. Este chiar si asistenta mea personala”. Moni a mai subliniat ca este “open mind” si ca daca “Patrunjel” vrea sa fie cu Iri este ok.

 

Contactata de Cancan pentru a afla motivele comportamentului sau ciudat, sotia miliardarului de la Izvorani a declarat ca : “Aseara (n.r. – joi seara) la Capatos am dat-o in bara. Nu mi-a placut cum am fost. Ma rog, am fost mai zeflemista cu persoanele din jur si asta s-a vazut. Mai eram imbracata si cu haine din vecini. Aveam pantofi primiti de la Fashion Week, cadou de la Veronesse, puloverul era a lui Iri”

Pentru ca sa-si indrepte gafa comisa acum cateva zile, Moni a declrat pentru Libertatea ca “va cauta o persoana care sa ii faca lui Iri un masaj de relaxare, dar in nici un caz erotic”.

Recent, Monica a vizitat depositul de creme si uleiuri Ardes, al Oanei Turcu, unde a pus ochii pe uleiuri aromatice, destinate masajului profesionist.

 

 

Related posts

Andrei Ţârdea: “Care e problemă dacă mi-am lăsat soţia pentru Andreea?”

admin

Augusta Dumitraşcu: „Nu voi renunţa la verigheta de la Valeriu”

admin

Adriana Bahmuţeanu: „Cum se numesc părinţii care şi-au pierdut copilul?”

admin

Leave a Comment