Vedete

Inna se perfecționează în… Photoshop (foto)

Shooting după shooting în costum de baie și o mulțime de like-uri pe facebook! Inna a devenit fan Photoshop.

 

Cântăreața se bucură de cele mai multe aprecieri pe site-ul de socializare dintre vedete autohnone renumite din țară. Mulți îi apreciază muzica, iar cei mai mulți se arată fascinați de silueta ei, aparent, fără cusur.

 

Însă, cum nimic nu e perfect, iar exagerarea duce la dezgust, au apărut și cometariile nu tocmai pe gustul divei. Printre cele 74.598 de aprecieri și cele 5.847 de cometarii de laudă s-au aflat și câțiva fani … dezamăgiți.

 

Nu de imaginea în sine, ci de folosirea în Execs a Photosop-ului. În timp ce unul s-a arătat uluit că părul ei stă perfect, în ciuda faptului că se relaxa la piscină, altul susține că a exagerat cu Photoshop-ul.

 

Lucru ce se observă cu ușurință întrucât pielea solistei pare absolut netedă, sânii perfect rotunzi, talia impecabil de conturată, iar firele de păr perfect pe poziție.

 

Nu negăm faptul că în spatele shootingului stau o mulțime de stiliști, însă Inna pare perfecțiunea întruchipată, până și la cel mai mic detaliu al pielii. Tu ce crezi… e sau nu Photoshop? 

Related posts

Mihai Morar protesteaza in strada fata de legalizarea etnobotanicelor

admin

Laurette are o sarcină cu probleme

admin

Antonia, luna de miere pe Insula Mauritius (foto)

admin

Leave a Comment