Vedete

Șerban Huidu – nu există o garanție a unei reveniri complete

Serban Huidu isi revine si incepe recuperarea. Primele ore petrecute de “Carcotas” alaturi de familie au adus si primele cuvinte, insa, conform unor surse medicale, vedeta nu a inceput inca sa vorbeasca coerent.



Conform familiei si doctorilor, Serban a fost transferat de la Terapie Intensiva intr-un salon, insa starea lui, nu este atat de fericita pe cat a fost prezentata. Dupa trezirea din coma, Huidu a spus cateva cuvinte, insa sirul acestora nu a fost unul coerent.



Prezentatorul nu numai că nu a spus nici o frază, cum se vehicula în presă, ci n-a putut lega doua cuvinte. Conform Cancan, el ar fi rostit numele sotiei, ar fi pomenit de copii, insa fara sa intrebe efectiv de acestia.



Practic a fost o insiruire de cuvinte, din care cei prezenti ar fi inteles doar ca isi revine si ca primele sale ganduri se indreapta catre Cristina, sotia sa, si catre cei doi copii.



Medicii spun că o recuperare ar putea dura si pana la cateva luni. Chiar si asa, din pacate, nu exista o garantie a unei reveniri complete, aceasta depinzand de fiecare individ in parte.

Related posts

Florin Călinescu s-a izolat în casă după moartea fiului

admin

Teo Trandafir revine la ProTv, din februarie

admin

Andra, fashion în pantaloni scurti jeans, în Herăstrău (foto)

admin

Leave a Comment