Cotidian

Scumpirea alimentelor, ascunsă de producători în pachete mai mici

Vi se par că au scăzut prețurile la alimente? Uitați-vă la gramaj.



Creşterea preţurilor la alimente a ajuns să fie resimţită şi de americani, dar nu prin scumpirea produselor alimentare, ci prin cantităţile mai mici ale produselor.



Concluzia: mai puţine chips-uri în pungi, bomoboane în cutii şi legume în conserve, spune un articol apărut în New York Times, citat de Gândul.info.



Companiile au încercat să mascheze creşterea preţurilor prin vânzarea produselor în cantităţi mai mici.



Cel mai evident a fost vizibil acest lucru în cazul magazinelor alimentare, unde americanii primesc mai puţin pentru acelaşi preţ plătit ca şi înainte.

Related posts

Sute de studenți bucureșteni au ajuns la Universitate (video)

admin

RATB introduce transportul public de noapte! Iata traseele

admin

Piciorul cu TOC, noua invenție în materie de implanturi

admin

Leave a Comment