Vedetele noastre

Marina Dina nu ti-e rusine? Asistenta lui Mihai Morar are doi iubiti in acelasi timp.

Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar, s-a cuplat cu “Schumi”, pe numele sau real Alexandru Dinu, dar si cu Alexandru Piturca. Poate vi se pare ciudat, insa asa anunta doua tabloide din Romania. Fiecare dintre ele vine cu dovada, concluzia o tragem singuri. Marinei ii place sa aiba doi iubiti deodata.

“O nouă idilă s-a înfiripat, zilele trecute, în show-biz-ul românesc. Alexandru Dinu, alias Schumi, patronul clubului Vanity din Regie, s-a cuplat, la sfârşitul săptămânii trecute, cu Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar. Cei doi se cunosc de câteva luni, însă soarta a făcut să se reîntâlnească joi, în clubul Cuando, la o prezentare de modă, ei fiind nedespărţiţi toată seara. Surprinzător, dar cea care a făcut primul pas, venind la masa lui Schumi, a fost chiar Marina.Aşa cum era de aşteptat, decolteul generos al fostului iepuraş Playboy l-a fermecat pe tânărul afacerist, ei aruncându-şi ocheade şi stând la bârfe ore întregi.La scurt timp, ei au făcut schimb şi de numere de telefon, iar apropiaţii lui Schumi ne-au mărturisit că cei doi proaspăt amorezi au petrecut noaptea împreună, după ce au plecat din club”, anunta www.click.ro.

De cealalta parte, www.cancan.ro  scrie ca  Alexandru Piturca si Marina Dina au petrecut prima zi a weekendului impreuna.. “Sambata seara, in jurul orei 21.00, fiul fostului selectioner a fost zarit cu Marina si cu cativa prieteni la Restaurantul Argentinian. Grupul a parasit locatia dupa aproximativ doua ore. Fotbalistul, care nu a facut parte din lotul Pandurilor pentru disputa cu Gloria Bistrita din cauzei unei raceli, nu a plecat singur, ci insotit de asistenta lui Morar. Masina in care cei doi se aflau a oprit dupa scurt timp la o benzinarie pentru alimentare. A fost momentul in care paparazzii Cancan au reusit sa ii fotografieze. Piti Jr. si Marina au intrat impreuna in benzinarie, s-au uitat pe cateva reviste si au platit combustibilul. La iesire blonda era toata numai un zambet. Starea ei de spirit s-a schimbat insa brusc in clipa in care a observat ca ea si jucatorul sunt fotografiati. Enervata, ea i-a spus ceva atacantului, care, fara sa mai stea pe ganduri, a demarat in tromba”.

 

Related posts

Andreea Marin donează un leu din vânzarea fiecărui produs

admin

Circ la tv! Ramona Gabor făcută „ţaranca proasta”

admin

Cove: „Prima mea slujbă a fost pe şantier!”

admin

Leave a Comment