Feminin

Cele mai îndrăgite cadouri de Valentine’s Day ale femeilor

Cadouri de Valentine’s Day? Oh, da! Inimioare din ciocolată, flori, bomboane, o seară rpmantică și lista cu Cadouri de Valentine’s Day poate continua. Dacă încă nu te-ai decis ce cadouri de Valentine’s Day să îi faci iubitei tale, noi îți arătăm câteva lucrușoare care ne fac plăcere.

Acestea mici Cadouri de Valentine’s Day trebuie doar să îi arate partenerei tale sentimentele tale pentru ea, nimic mai mult. Iată cele mai îndrăgite cadouri de Valentine’s Day

Cadouri de Valentine’s Day: trusă de cosmetice

Este un mod drăguț de a o alinta, însă nu te aștepta să sară în sus de fericire. Asta doar dacă și-a dorit-o de ceva vreme. Este unul dintre multele cadouri de Valentine’s Day, care se pot da și cu oricare altă ocazie. Încărcătura sentimentală de nota… 1.

Cadouri de Valentine’s Day: comboane de ciocolată

Ciocolata este perfectă pentru a sărbători Valentine’s Day. O cutie în formă de inimă, în care să găsească ciocolățelele ei preferate, este cadoul ideal. Este un gest mic, însă cu o încărcătură sentimentală mare. Le puteți consuma împreună. Te asigur că, de data asta, nu se va mai zgârci. Te va lăsa și pe tine să guști din ele.

Cadouri de Valentine’s Day: Accesorii, bijuterii

Un pandantiv sau o brățara în formă de inimă, sau două inimi, o va face să te adore. Este semnul iubirii și al aprecierii. Fii sigur că nu o va mai da jos. Iar dacă ești într-un stadiu avansat al relației,îi poți face cadou chiar… un inel de logodnă. Este momentul perfect de a-i spune că o iubești.

Cadouri de Valentine’s Day: jucării sexuale

Sunteți dezinhibații și vreți mereu ceva nou în dormitor? Dacă da, alege drept Cadouri de Valentine’s Day, jucăriile sexuale. Caută accesorii pe care nu le-ați mai folosit în dormitor și surprinde-o plăcut. Acest tip de zadouri de Valentine’s Day sunt asedea folosite de cuplurile dezinhibate. Dacă nu ești sigur că iubita ta ar fi dispusă la un astfel de joc, mai bine las-o baltă.

Cadouri de Valentine’s Day: Flori preferate

Nu ai cum să dai greș. Este metoda pe care o folosește marea majoritate a bărbaților. Și, o iubim! Cu toate astea, încearcă să nu te zgârcești. Pe lângă buchetul de flori, cumpără-i și un ursuleț de pluș, fie și unul mic. Gestul tău nu va mai părea atât de tradițional.

Cadouri de Valentine’s Day: Cina romantică

Metoda o știi, iar cheia e la tine. O poți surprinde cu o cină romantică la un restaurant sau chiar la tine acasă. Ai putea găti pentru ea, iar asta ar fi într-adevăr unul dintre cele mai plăcute cadouri de Valentine’s Day. Iar dacă nu știi să gătești, măcar încearcă. Indiferent de rezultat, eforturile îți vor fi răsplătite.

Cadouri de Valentine’s Day: Lenjerie intimă

Lenjeria intimă este adorată de marea majoritate a femeilor. Cumpăr una sexy, pe care ea și-ar fi dorit să o poarte. Va fii extrem de fericită să vadă că îți pasă de dorințele ei și, probabil, o va îmbrăca special pentru tine. Așa că, lenjeria intimă se află printre Cadouri de Valentine’s Day și pentru bărbați.

Dacă mai ai ceva de adăudat la lista cu cadouri de Valentine’s Day, împarte-le cu noi. Scrie un comentariu cu ce cadouri de Valentine’s Day ai vrea să-ți surprinzi iubitul sau iubita.

Related posts

Poète – rochii colorate de seara colecția primăvară/vară (foto)

admin

Află secretele unui machiaj de toamna 2010 reușit

admin

Shooting Victoria’s Secret pentru Valentine’s Day (video)

admin

Leave a Comment